Nyári pillanatok – Autós nyaralások

GrafUr Életkép, Hobbi, Utazás & szórakozás, Portré, Riport, Táj Leave a Comment

Adós vagyok saját magamnak is egy kis visszatekintéssel a 2013-as évre; és mint minden év, így ez is nyáron volt mindennemű (privát és megbízásos) fotózás terén a legaktívabb. Miért is ne épp a hideg télből tekintsünk erre vissza?!

Utóbbi időben a privát fotóim egyre kisebb arányban kerülnek szélesebb körben is “publikum” elé, ami nem feltétlenül rossz tendencia; ellenben van a privát fotók közt is pár olyan, ami megér egy “misét” – vagy ha azt nem is, legalább egy említést itt, az én fotóblogomon. Így aztán most hiánypótlok, mivel a tavalyi, 2013-as év sem volt kevésbé mozgalmas, mint az az előtti, új életet hozó 2012-es. (Aminek még az azóta jobb létre szenderült túrablogomon emeltem egy nagyobb emléket – előbbi visszaállítás alatt!)

Volt itt autós horvátországi nyaralás, motoros Alpesi csapatás, és gyalogos Tátra túrázás, egy Kőszegi/Alpokos kabrióval élvezkedős hétvégéről már nem is beszélve. Na, most ezen fotókból készült válogatással szeretnék egy-egy bejegyzés erejével némi napot és meleget hozni ebbe a látszattélbe. Első ízben a két autós pihenés következik, Kőszeg/Alpok, és Horvátország:





Horvátország:






   

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!