“A négy karika, ahogy ÉN látom” – egy pályázat képei

GrafUr Csendélet, Hobbi, Utazás & szórakozás, Tárgyfotó Leave a Comment

A hónap elején zárult a “Négy karika, ahogy én látom” című belsős fotópályázat a munkahelyemen, amire természetesen jómagam is neveztem. Összesen 3 képet lehetett benevezni, de mivel annál jóval többet készítettem, és tartottam arra érdemesnek, végül egy igen nehéz döntés után választottam ki a három nevezésre valót. Ebből is kifolyólag pedig sok olyan kép is van most a tarsolyban, amik így sehol és sehogy nem kerültek volna az enyémen kívül más szemek elé, amin most ezzel a poszttal kívánok változtatni.

Mivel a fotópályázat már lezárult, és eredményt is hirdettek, gondoltam nem várok tovább és megmutatom a saját képeimet. Talán a nevezésre-választásomból és talán a pályázatkiírás kritériumaiból (a márkát szimbolizáló négy karikának jól kell látszódnia), nameg az igen erős mezőnyből is ered, hogy a TOP5-be nem sikerült bejutni, azért a pályázat legjobb képeiből megrendezésre kerülő kiállításon lesz fotóm.
A nyertes kollégáknak mindenesetre ez úton is gratulálok, és remélem, hogy lesz még ilyen lehetőség, ahol összemérhetjük fotóinkat. Na, de jöjjenek hát a képek; a nevezettek címmel ellátva (alatta):


Stabil lábakon


Beragyogja a hétköznapokat


Színesebbé teszi a világot


Ha neveztem volna a fotópályázatra: A versenyzés tradíció

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!