BestOf 2011 NYEREMÉNYJÁTÉK!

GrafUr Technika & Iromány 1 Comment

Vissza-vissza térsz a blogomra, és van pár kedvenc fotód, amit szívesen látsz? Esetleg szívesen látnál pár képet élőben is, fényes fotópapírra előhívva? Itt a lehetőség!
Segíts kiválogatni a 2011-es évben készült legjobb fotóimat, és jutalmul ajándékba adok egy előhívott, nagy méretű képet! (1 darab 20×30-as -A4-es-, vagy 10 darab 9×13-as, normál méretű fotót)

Nincs más dolgod, csak annyi, hogy vagy a blogom 2011-es bejegyzései alapján, vagy pedig a picasán található összes képemből kigyűjtöd* a Neked legjobban tetsző TÍZ, 2011-ben készült darabot! Ezeket sorrendbe szedve elküldöd nekem a “foto [kukac] grafur.hu” címre, “az én kedvenceim” tárgyú emailben, és beleírod Nevedet, valamint POSTAI címedet, irányítószámmal (hogy tudjam hova küldeni a nyeremény képet! 🙂 ). Ezen kívül még írd oda, hogy 1 darab A4-es, vagy 10 darab 9×13-as fotót szeretnél, és hogy pontosan melyeket!

Ez után visszaigazoló levélben megírom sorszámodat, amellyel részt veszel a december 18-ai sorsoláson. December 18-án ÖT nyertest fogok kisorsolni, akiknek a kért fotóit, vagy A4-es esetén fotóját előhívatom, és amint elkészültek, postára is adom**!

A nyerteseket emailben értesítem, valamint nevük felkerül ide, a blogra is!

Tehát mégegyszer összefoglalva a lényeg:
10 kedvenc képed -rangsorolt- linkjét küldd el nekem a foto [kukac] grafur.hu emailcímemre “az én kedvenceim” tárggyal,
Írd bele a levélbe a nevedet és postai címedet, valamint hogy 1 darab A4-es, vagy 10 darab 9×13-as fotót szeretnél, és azt is, hogy melyek legyenek ezek a képek!
Várj türelemmel december 18-áig, amikor is a random.org oldal segítségével kisorsolom az ÖT nyertest.

Update:
Azok között is kisorsolok 1 darab A4-es fotót, akik a Facebookon megosztják ezt a bejegyzést (https://www.facebook.com/foto.grafur – nyereményjáték kiírás alatt “megosztás”)! Mindenki, aki megosztja egy sorszámot kap, ami egy 6. sorsoláson vesz majd részt részt!****
Így a játéknak összesen 5+1 nyertese lesz!

*= A kigyűjtést úgy tudod megtenni, hogy jobb egérgombbal ráklikkelsz a Neked tetsző képre, majd a “kép címének másolása”, és ez után egy emailbe, vagy jegyzettömbe (kellékek->jegyzettömb), bemásolod a címet (CTRL+V). Próbáld meg valamennyire rangsorolni is a képeket, elsőként a Neked legjobban tetszőt bemásolva.

**= Postázás csak belföldön, Magyarországon, bélelt borítékban, elsőbbségi, sima levélként feladva!

***= A játék során a változás jogát fenntartom, továbbá komolytalan, vagy direkt félrevezető szavazókat kizárom!

****= Ahhoz, hogy nyomon tudjam követni megosztásodat, kérlek a fotóblog facebook oldalán lévő bejegyzést oszd meg!

Comments 1

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!