Comments 4

  1. grafur

    Óóó igen, én pedig Andersen vagyok, és a mesékhez fotózok.. 🙂
    Szerintem ha felvidéki magyar lenne, akkor nem sokat közlekedne ezzel az autóval otthon, nem nagyon tudná használni, mert ha még merné is, sajnos hamar komoly rongálás áldozata lenne a BMW… Sokkal egyszerűbb, “faékes” magyarázat, hogy ez is egy a sok regisztrációs-adócsaló hazafi társunk közül. Nem?
    (A fotó Budapest útjain készült, ahol ez egy meglehetősen gyakori jelenség… Ennyire sok lenne a Budapesten közlekedő BMW-s felvidéki büszke (és vakmerő) magyar?!)

  2. t4ki

    Szerintem nincs ezzel különösebb baj, egy ilyen BMW-t magyar papírokkal már 1,5 millióért kapsz használtan –> Szlovákoknál lehet még olcsóbban.. Tehát nem egy újgazdag hülyegyerekről beszélünk. A Nagy Magyarország matrica meg egyfajta lázadás szimbóluma a jelenlegi rendszer ellen. Én megértem a szlovák rendszámosokat, amekkora lehúzás van itthon az autósokra.. Ami a rendszer hibája, és joggal lázad ellene..

  3. grafur

    Igen, jogos, hogy az itthoni, szemét módon kitalált, jogtalan adót kerüljük ki, de..
    Nekem egy szavam sem lenne, ha olcsó fiatokon, alacsony ketegóriás renaultokon, és kis pözsókon látnék szlovák rendszámot, hiszen ha valakik, hát a kispénzű embereknek adatik meg legkevésbé, hogy ezt a regadót kifizessék. Az aggaszt, hogy mindig csak a sok-sok-sok milliós nagy dögökön látom, pedig ha valakik, hát pont az olyan autókat vásárlók engedhetnék meg maguknak, hogy kivegyék a részüket a szopásból. De persze az nekik derogál, és fizessenek csak regadót a többiek..
    Oké, az is más tészta, hogy egy sokmilliós autóra a regadó jóval több, mint egy renaultra…
    Én is persze úgy hőbörgök, hogy ha nekem lenne lehetőségem egy autót jóval olcsóbban, de szlovák rendszámmal megvenni, akkor nyilván inkább úgy venném meg, mintsem drágábban, magyarral…. Csak ugye a belső mérgelődés, igazságtalan érzet szólal meg a fenti esetben… 🙂

    Meg akkor már javaslom ezt a fotót alapos megnézésre:
    http://picasaweb.google.com/lh/photo/4RmWNcIqmxJgX-ljAMvFAA?feat=directlink
    Egy ilyet például szívesen megkínálnék egy téglával, de inkább csak a tulaját, amint beszáll a szlovákrendszámos, magyar rokkant kártyás bentley-ébe..

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!