Adventi házi stúdió fotózás Győrben

GrafUr Portré, TFCD, Stúdió, Glamour & Portfolio képek 1 Comment

A bejegyzés címének eredetileg a “Hogyan vedd rá a párodat 783. alkalommal is modellt állásra, hogy kipróbálhasd az új fotós / stúdiós cuccokat”, de ez talán egy kicsit hosszú lett volna. Így maradt ez az egyszerű cím, ami alapvetően nem sokat árul el a dolog hátteréről, ám talán annál többet a képekről.

Egy csokornyi portré fotó érkezik mindjárt itt, amiket a páromról készítettem, hogy kipróbálhassam a házi stúdió bővítésének utolsó lépcsőjében beszerzett új cuccokat: egy kiváló fehér hátteret, és a Beauty Dish (szépséglavor 🙂 ) névre hallgató fényterelőt. Ezek voltak azok, amikre már nagyon régóta hiánycikkei voltak a felszerelésnek, és ugyan van még pár továbbfejlesztési potenciál, egyelőre ezek jelentettek egy újabb mérföldkövet ezen a házi stúdió építés terén. Egy ideje itt lapultak már az olykor stúdióként funkcionáló nappaliban, mindkettőnk idő hiánya miatt, ám most szakítottunk rá egy laza 3 órát, és kipróbáltuk. (1 óra összerakni, 1 óra fotózás, majd még 1 óra elpakolni – bárhol, bármikor! 🙂 ) A dolog háttere: ilyen sokadik alkalommal már egy kis cselt kellett bevetni azért, hogy ismét modellt álljon kedvesem: Egy újságot kezébe adva csak megkértem, hogy olvasgasson egy órányit belőle… A stúdió közepén. 🙂
Ilyen “csel” viszont nem jön be sokszor (pláne nem ugyanazzal az újsággal)… Lehet, hogy új “gyakorló modell” után kell nézzek?!

Na, az így készült képekből érkezik most itt egy csokorra való:

 


 

Végezetül egy bónusz fotó, a fény-próbamodellekről. (Ők azok, akiken beállítom a fényeket, amíg a modell készülődik) – Ennek a fotónak egy Werkfotós párja hamarosan megtalálható lesz a facebook oldalon!

Comments 1

  1. Pingback: WANTED: Jó fotós helyszín kerestetik! - Foto.GrafUr

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!