Elfeledett TFCD képek

GrafUr Glamour, Portré, TFCD, Stúdió, Glamour & Portfolio képek Leave a Comment

Ahogy már a nyári képek előtt is írtam, itt a blogon kicsit háttérbe kerültek a hobbiból, szórakozásból lőtt fotók, és némileg többségbe a megbízásosak. Van viszont egy kategória, ami éppen ebből kifolyólag szinte alig frissül: a glamour, vagy még egy értelmezésben a beauty képek.

Általában a nem-TFCD (tehát nem szórakozásból) készített, ilyen jellegű fotók igénylői nem támogatják a publikálást, így nem csoda, ha nem gyarapodik a kategória. Végigtúrva a winchestert, találtam viszont olyan elfeledett képeket, ami megosztható, noha alig pár tartozik belőlük a glamour témába, a többi pedig inkább a beauty határait súrolja, de azok is inkább spontán, mintsem stúdió körülmények között ellőve.

Ezért aztán közzé teszek egy felhívást:
Ha valaki kedvet és elég bátorságot érez magában, hogy Glamour/Boudoir/Beauty (példákat rájuk klikkelve találsz) témában fotózzunk, és konkrét ötlete, elképzelése is van a fotókról, amilyeneket szeretne, valamint az eredményt utána meg is oszthatjuk itt, a blogon; akkor benne vagyok azokat >TFCD< (azaz ingyenes alapon – bővebben ráklikkelve!) megcsinálni! (Feltéve, ha én is elég érdekesnek találom a témát a megvalósításhoz!)
Jelentkezni egyszerűen, a balra látható email címen lehet! (Tárgyba írd bele!)

Na, de ezek után jöjjön az a pár kép, amiket itt fent beharangoztam. Először a Glamour kategóriába esők:

Valamint nagy szeretettel köszöntöm a Facebook oldal új lájkolóit is, akiknek ajánlom most ezt a bejegyzést! (A lájkolás ajánlott! 🙂 )

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!