Biciklizzzz!

GrafUr Életkép, Esemény & Rendezvény, Riport Leave a Comment

A most következő képválogatás egy egri biciklikölcsönző reklámanyagának fotózásán készített képekből készült. A feladat elsőre egyszerűnek, másodjára viszont annál bonyolultabbnak bizonyult.

Elsőre: egy fotó plakátnak, lehetőleg az összes biciklivel, és hajtójával, ami csak a biciklikölcsönzőben van (gyerek bringa, felnőtt bringa, tandem, utánfutó, hegyi és trekking bicaj). Ki is találtam, hogy egy fekvő plakátra milyen jól lehetne minden egyes bringásról egy-egy közeli, elmosott-, egyenhátterű, kis mélységélességű, keskeny álló fotó, amiken mindenki örül, majd ezeket vékony fehér kerettel egymásmellé szorosan vágva állítani belőle össze egy jó benyomást keltő, kellemes plakátot.

Aztán másodjára: Valójában álló plakátra volt szükség (álló molinóhoz), amit a biciklikölcsönző előtt, az utcára lehet rakni megállítótáblaként. Így a többfotós, összevágós ötlet bukott, maradt az állófotó, amihez kérés volt, hogy az emberek nagyban látszódjanak rajta, az ég legyen a tetején (hogy oda mehessen a felirat), és átadja a biciklizhetnék feelingjét. Így másodjára már bonyolultabbnak ígérkezett, de talán sikerült kihozni a mintegy kb 1 órás fotózásból a maximumot. A biciklikölcsönző reklámanyagán kívül pár családi fotó is készült, valamint weboldal fejléc is, így az össz fotóból válogatok most ehhez a bejegyzéshez.

Egerbike – Rent a bike! – Ha esetleg arra járnátok! 🙂

 






Szólj hozzá! Írj egy kommentet!