BestOf2012 – Nyereményjáték! – Hosszabbítva!

GrafUr Technika & Iromány 1 Comment

Kicsit megszakítva az időutazást, a tavalyi rendhagyó kezdeményezés idén újra:

Vissza-vissza térsz a blogomra, és van pár kedvenc fotód, amit szívesen látsz? Esetleg mégszívesebben látnál pár képet élőben is, fényes fotópapírra előhívva? Itt a lehetőség!
Segíts kiválogatni a 2012-es évben készült legjobb fotóimat, és jutalmul ajándékba adok egy előhívott, nagy méretű képet! (1 darab 20×30-as -A4-es- fotót)

Nincs más dolgod, csak annyi, hogy vagy a blogom 2012-es bejegyzései alapján (ami még csak augusztusig fedi le az évet), vagy pedig a picasán található összes képemből kigyűjtöd* a Neked legjobban tetsző HAT, 2012-ben készült darabot! Ezeket sorrendbe szedve elküldöd nekem a “foto [kukac] grafur.hu” címre, “az én kedvenceim” tárgyú emailben, és beleírod Nevedet, valamint POSTAI címedet, irányítószámmal (hogy tudjam hova küldeni a nyeremény képet! 🙂 ). Ezen kívül még írd bele az emailbe, hogy pontosan melyik képet szeretnéd nagyban megkapni!

Ez után visszaigazoló levélben megírom sorszámodat, amellyel részt veszel a január 3-ai sorsoláson. 2013. január 6-án, 17 órakor NÉGY nyertest fogok kisorsolni, akiknek a kért fotóját előhívatom, és amint elkészültek, postára is adom**!

A nyerteseket emailben értesítem, valamint nevük felkerül ide, a blogra is!

Tehát mégegyszer összefoglalva a lényeg:
6 kedvenc képed -rangsorolt- linkjét küldd el nekem a foto [kukac] grafur.hu emailcímemre “az én kedvenceim” tárggyal,
Írd bele a levélbe a nevedet és postai címedet, valamint hogy melyik képet szeretnéd nyereménynek!
Várj türelemmel január 6-áig, amikor is a random.org oldal segítségével kisorsolom a NÉGY nyertest.

Plusz egy RÁADÁS:
Azok között is kisorsolok 1 darab A4-es fotót, akik a Facebookon megosztják ezt a bejegyzést (https://www.facebook.com/foto.grafur – nyereményjáték kiírás alatt “megosztás”)! Mindenki, aki megosztja egy sorszámot kap, ami egy 5. sorsoláson vesz majd részt részt!****
Így a játéknak összesen 4+1 nyertese lesz!

*= A kigyűjtést úgy tudod megtenni, hogy jobb egérgombbal ráklikkelsz a Neked tetsző képre, majd a “kép címének másolása”, és ez után egy emailbe, vagy jegyzettömbe (kellékek->jegyzettömb), bemásolod a címet (CTRL+V). Próbáld meg valamennyire rangsorolni is a képeket, elsőként a Neked legjobban tetszőt bemásolva.

**= Postázás csak belföldön, Magyarországon, elsőbbségi, sima levélként feladva!

***= A játék során a változás jogát fenntartom, továbbá komolytalan, vagy direkt félrevezető szavazókat kizárom!

****= Ahhoz, hogy nyomon tudjam követni megosztásodat, kérlek a fotóblog facebook oldalán lévő bejegyzést oszd meg!

Comments 1

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!