Nyertesek + Ráadás!

GrafUr Technika & Iromány Leave a Comment

Nos, lezárult az első saját nyereményjátékom, végül mintegy 5 nyertessel összesen. Adódott ez abból, hogy szavazat csupán csak 4 érkezett, az 5 nyereményre, így minden szavazat beküldő NYERT! 🙂 (Nem mondhatjátok, hogy nem szóltam időben! 🙂 ) Ezen kívül kisorsoltam a 10 Facebookon megosztó közül is a +1 nyertest.


Beszavazott fotók

A nyertesek a következők:
1. Boczor Eszter
2. Varga Vivien
3. Takács József
4. Fehér Bálint
+1. Kádas Zsolt

Nekik ezúton is gratulálok, nézzetek kezdésnek emailt, aztán várjátok a postást! 🙂

Továbbá mivel fent maradt egy nyereményem, úgy döntöttem, hogy meghosszabbítom a játékot arra az egy darab előhívásra vonatkozóan! 🙂 A feltételek azonosak, három módosítással:

1. Az új határidő: 2012. január 8.
2. Ezúttal már elég csupán 5 darab kedvenc kép linkjét elküldeni!
3. Aki megosztja a blog Facebook oldalán található nyereményjátékos bejegyzést, az is nevezi magát a sorsolásra, valamint ha még szavazatát is elküldi, akkor duplán fog szerepelni a sorsolási listában, azaz: DUPLA ESÉLYEK a nyerésre! 🙂

Összefoglalva:
1. Oszd meg a facebookon a nyereményjáték hírét! (úgy, hogy tudjak is róla! 🙂 )
2. Válaszd ki az 5 kedvenc, 2011-es fotót a blogomról, és küldd el nekem 2012.01.08, 23:59-ig a foto[kukac]grafur.hu -ra, egy “az én kedvenceim” tárgyú levélben,
3. a levélben írdd meg, hogy melyik fotót kéred A4-es nagyításban, valamint a postacímedet, ahová elküldhetem.
4. Sorsoláson megnyered, megkapod, örülsz neki! 🙂

A könnyebb követhetőség kedvéért az alábbi “Elolvasom” gombra klikkelve látható az eredeti, de frissített nyereményjáték kiírás.

Vissza-vissza térsz a blogomra, és van pár kedvenc fotód, amit szívesen látsz? Esetleg szívesen látnál pár képet élőben is, fényes fotópapírra előhívva? Itt a lehetőség!
Segíts kiválogatni a 2011-es évben készült legjobb fotóimat, és jutalmul ajándékba adok egy előhívott, nagy méretű képet! (1 darab 20×30-as -A4-es-, vagy 10 darab 9×13-as, normál méretű fotót)

Nincs más dolgod, csak annyi, hogy vagy a blogom 2011-es bejegyzései alapján, vagy pedig a picasán található összes képemből kigyűjtöd* a Neked legjobban tetsző TÍZ ÖT, 2011-ben készült darabot! Ezeket sorrendbe szedve elküldöd nekem a “foto [kukac] grafur.hu” címre, “az én kedvenceim” tárgyú emailben, és beleírod Nevedet, valamint POSTAI címedet, irányítószámmal (hogy tudjam hova küldeni a nyeremény képet! 🙂 ). Ezen kívül még írd oda, hogy 1 darab A4-es, vagy 10 darab 9×13-as fotót szeretnél, és hogy pontosan melyeket!

Ez után visszaigazoló levélben megírom sorszámodat, amellyel részt veszel a december 18-ai sorsoláson. December 18-án ÖT Január 8-án EGY nyertest fogok kisorsolni, akiknek a kért fotóit, vagy A4-es esetén fotóját előhívatom, és amint elkészültek, postára is adom**!

A nyerteseket emailben értesítem, valamint neve felkerül ide, a blogra is!

Tehát mégegyszer összefoglalva a lényeg:
10 5 kedvenc képed -rangsorolt- linkjét küldd el nekem a foto [kukac] grafur.hu emailcímemre “az én kedvenceim” tárggyal,
Írd bele a levélbe a nevedet és postai címedet, valamint hogy 1 darab A4-es, vagy 10 darab 9×13-as fotót szeretnél, és azt is, hogy melyek legyenek ezek a képek!
Várj türelemmel december 18 január 8-áig, amikor is a random.org oldal segítségével kisorsolom az ÖT nyertest.

Azok is részt vesznek a sorsoláson akik a Facebookon megosztják ezt a bejegyzést (https://www.facebook.com/foto.grafur – nyereményjáték kiírás alatt “megosztás”)! Mindenki, aki megosztja felkerül a sorsolási listára, akkor is, ha már a szavazatával felkerült -> DUPLA esélyek! 🙂

*= A kigyűjtést úgy tudod megtenni, hogy jobb egérgombbal ráklikkelsz a Neked tetsző képre, majd a “kép címének másolása”, és ez után egy emailbe, vagy jegyzettömbe (kellékek->jegyzettömb), bemásolod a címet (CTRL+V). Próbáld meg valamennyire rangsorolni is a képeket, elsőként a Neked legjobban tetszőt bemásolva.

**= Postázás csak belföldön, Magyarországon, bélelt borítékban, elsőbbségi, sima levélként feladva!

***= A játék során a változás jogát fenntartom, továbbá komolytalan, vagy direkt félrevezető szavazókat kizárom!

****= Ahhoz, hogy nyomon tudjam követni megosztásodat, kérlek a fotóblog facebook oldalán lévő bejegyzést oszd meg!

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!