Hát akkor kezdjük

GrafUr Technika & Iromány 1 Comment

Régóta éreztem már, hogy nem jó a rengeteg poszt közé besűríteni a fotókat is, de csak mostanra láttam be, hogy a képek megértek egy külön blogra. Egy tematikus blogra. Eddig mindig csak egyvelegeztem, hát most eljött az idő!

Az indíttatást a technika adta: Szintet léptem. A (szerintem) egyik legjobb kompakt gép után (Canon A700) lojálisan, alacsony büdzsével beruháztam egy Canon EOS 300D-re, egy Sigma 17-200 optikával (neve: Bruti). Kezdő tükörreflexes gépnek tökéletes, ezzel már kellően bele tudok kóstolni ebbe a világba is.

Az előd Ő Bruti!

Ahogy a fotók egyre gyűltek, úgy kellett tárhelyet vegye a picasán (kemény évi 1000 Ft-os beruházásért 20 giga tárhely 1 évig!), így az ott legjobbnak kikiáltott fotóimat szeretném ide, ebbe a tematikus blogba kiemelni.

A blog még alakulóban, sablon és elrendezés sokat fog változni, egyelőre csak egy alap az elkezdéshez..

Máris többet írtam a kelleténél, fotóblogban nem lesz sok szöveg, így jöjjenek az előző év legjobbjai, azaz a BestOf2009 válogatásom diavetítve:

Comments 1

  1. Divatplaza

    Nekem nagyon tetszett, bár a technikai részekről többet is írhattál volna. Én ma veszek villanjvaku szettet tárgyfotózáshoz. Semmi tapasztalatom nincs, de a webshop képeihez muszáj. Van egy EOS 450D 18-55 obival, remélem kezdetnek elég lesz.

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!