WANTED: Jó fotós helyszín kerestetik!

GrafUr Technika & Iromány 1 Comment

wanted-fotoshelyszin

Előző stúdiófotós bejegyzésekkel egy időben már körvonalazódott az igény: KELL egy JÓ fotós helyszín, ahol zavartalanul lehet fotózni. Akár portré, akár glamour, boudoir, netalántán akt, vagy épp páros vagy családi fotózás; egy jó helyszín elengedhetetlen, és a nappalit kinőve jobb kell! Ha ezt a helyet Te ajánlod nekem, akkor Te lehetsz az első, akivel kipróbáljuk*, és mindezt ingyen, TFCD alapon!

Hogy milyen a jó fotós helyszín? Egyrészt reális áron bérelhető, másrészt kellően nagy: 4×5 méteres alapterület, és minimum 3,2 méter körüli belmagasság elengedhetetlen. Kell, hogy fűthető legyen, és kell bele áram a vakuknak, valamint nem baj, ha nem üres, sőt! Pár bútor, mint például kanapé, fotel, vagy csak pár szék elegendő berendezés, és nem is kell ennél több! Jó, ha sötétíthető, és nem őrjítünk meg a vakuvillanásokkal szomszédságot. (Megtörtént eset, elhangzó kérdés a szomszédtól: “Mi is láttuk tegnap este a földöntúli fényjelenségeket?”) Valamint fontos még, hogy magunk tudjunk lenni, és ne álljon ott egy bámészkodó tömeg. Ami pedig a nehezítés: Győr térségében (~20 km-es körzet) legyen belül. Ezen kívül minden paraméter Rád van bízva. Koszos (divatos néven: rusztikus) falak, vagy épp teljesen üres helyiség, netalántán valami fűtött raktárépület, nem üzemelő étterem, akármi, nem akadály!

A felszerelés (vakuk, állványok, fényterelők, derítőlapok, hátterek, fényképezőgép 🙂 ) adott, és ötletből se lenne hiány, de utóbbit a helyszín kipróbálásánál akár Te is hozhatod!


Legyél Te Mr.Bari (fénybeállító plüss) helyében reflektorfényben, és… (folytatás a köv. kép alatt)

 

Klikkelj az “Elolvasom ->” -ra a folytatáshoz!

 

Van egy ismerősöd, akinek bérelhető klubhelyisége, nem üzemelő étterme, vagy egy kihasználatlan nagyszobája van, vagy csak a nagyi régi lakása hever parlagon? Netalánán van ismerősöd a helyi művházban, vagy tudod, hogy egyik haverodnál van egy üres lakás, amit csak kéthetente használnak?! Hát, akkor ne habozz! Hozd össze, hogy odamehessünk fotózni, és egy olyan fotózáson vehetsz/vehettek (pároddal/családdal) részt, amilyenre nem is gondoltál volna!

Mégegyszer a JÓ fotós helyszín ismertetőjelei:
– Győr ~20 km-es körzetén belül legyen
– minimum 4×5 méteres alapterület, min 3,2 méter belmagasság
– fűthetőség + áram
– részleges bútorozottság vagy üres helyiség (de ne zsúfolt szoba legyen)
– sötétíthetőség, bezárhatóság




… érezd ilyen jól magad! –> Mindehhez csak ajánlj egy jó helyszínt!

Határidő NINCS, addig megy a dolog, amíg nyélbe nem ütjük az igazán jó fotós helyszínt (amiből akár több is lehet). Jelentkezni a facebook oldalon keresztül, vagy emailben (foto[kukac]grafur.hu) lehet.

*= Ha kipróbáláshoz nincs kedved, és hogy mégse maradj jutalom nélkül, ebben az esetben választhatsz a fotóblogról magadnak kettő-három fotót, amiket A4-es méretben előhívatok, és elpostázom részedre, ha sikerül összehozni egy fotózást a helyszínen! 🙂

Comments 1

  1. Post
    Author

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!