Nyári élmények újratöltve

GrafUr Életkép, Hobbi, Utazás & szórakozás, Táj Leave a Comment

A hosszú idő alatt, ami az előző bejegyzés óta eltelt az időjárás is hidegre fordult, és most, hogy egy szusszanásnyi időm van a munka-egyetem-aktív élet körforgásban, végre a blogra is jut belőle. Hetek, de inkább hónapok óta bennem van az alkotási vágy, amit még fotózással, vagy épp igényesebb prezentációkkal (egyetemre) sem lehet kiélni: ezt csak a blog frissítésével. Az utóbbi időszak viszont nem túl termékeny publikálható fotókból, így a nyár legjobb élményeihez, és azok képeihez képeihez nyúltam vissza.

Így kerültek képbe a nyári élmények, és töltöttem újra a nyári pillanatokat vizuális memóriámba. Ez egyúttal egy szintén régi elképzelés újragondolását is elindította: a még 2007-ben elindított, és pár éve a freeblog összeomlásával elvesző túrablog feltámasztását. Na, de erről hamarosan majd inkább a blog.grafur.hu -n, most itt pedig a 2014-es nyári élmények újratöltve:

Tátra túra helyett: Ausztriai túrázás – Schneeberg és Rax



Klikk az “Elolvasom”-ra a folytatáshoz!








Eddigi valaha legjobban sikerült motoros túra: Olaszországban. Élménybeszámolóval hamarosan a túrablogon: blog.grafur.hu
Hozzá kell tennem, hogy ezúttal KisBrutit (350D) vittünk magunkra az útra, és ő valahogy már csak mérsékkel hozta meg a kedvet a fotózáshoz, így nem készült túl sok kép. Azokból viszont pár jobb:



  
(Helyszín: Canyon Rio Sass – Fondo)

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!