Brigi és Andris esküvője – kreatív fotózás

GrafUr !Esküvő- & Jegyesfotók, Portré, Riport 2 Comments

Kicsit hosszabb csend és bejegyzés nélküliség oka nem más, mint a szezon, és a fotózások egymás utánisága, amik közé rövid pihenők és hosszú utómunkák ékelődnek. Ilyen utómunkának a végére értem egy ideje, és készültem el Brigi és Andris esküvői fotóival.

(Jó)Pár blogbejegyzéssel ezelőtt láthatóak azok a rendhagyó képek, amiket az Ifjú Pár kért, még decemberben, budapesti hóesésben, a jegyesfotózásuk alkalmából. Már annak is igen jó hangulata volt; az esküvőről pedig nem is beszélve. Időterv szerint közel ideális volt az esküvő és azon belül is a kreatív fotózás: Jó bőven volt számolva; legalább 3 óra volt rászánva a nap forgatókönyvéből, mindez úgy, hogy a helyszín adottságainak köszönhetően utazási időveszteség nélkül.

Egészen pontosan a Gyömrői tónál fotóztunk, aminek a közvetlen közelében volt a szülői ház, a polgári szertartás helyszíne és a lagzinak helyet adó étterem&szálloda. Így aztán minden gyalogtávolságra volt, helyváltoztatásra csupán csak percek mentek el; úgyhogy kényelmesen fotózhattunk, ameddig csak erőnk engedte. Az időjárás is jófej volt, bár fotós szemmel a dél körüli fotózás esetében jobban örülök a felhős időnek, mint a tűző napsütésnek, de szerencsére ez utóbbival a derítőlapok tudnak mit kezdeni. 🙂

Na, de ennyi felvezetés után jöjjenek a kreatív fotózás képeiből egy válogatás:








 

 

Comments 2

    1. Post
      Author

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!