Gyerekfotó: Sebők ikrek – Angyalok a Népkertben

GrafUr Családi- & Baba/gyerek fotók, Életkép Leave a Comment

Lassan, de biztosan, dolgozom le az elmaradásokat utómunkázások során (már kevesebb, mint 2000 fotó vár rám, hurrá!), így most már úgy döntöttem, a blogon is ledolgozok egyet: A Sebők Ikrekről, még május elején, az egri Érsekkertben (Népkert) készített fotókat.

Igazából azt nem értem, hogy eddig ezek a képek hogy tudtak kimaradni itt, a blogon, de most hogy észrevettem a hiányosságot pótlom is. Nehezen, de kiválogattam a kiemelkedően legjobb képeket az eddig valaha is készített legcukibb albumomból. Ritkán használom ezt a szót, ezért tessék komolyan venni! Ennyire cuki képeket gyerekekről még valószínűleg nem készítettem ezidáig, így mindenképpen mérföldkőnek nevezném ezt az albumot. Már csak azért is, mert a Sebők ikreket itt tudtam először szabad téren, parkban fotózni, és itt tudták bemutatni, hogy is száguldoznak immáron 11 hónaposan, járássegítővel.
Ami azt illeti, a válogatás során rájöttem, hogy eddig miért is maradhatott ki: a 91 fotóból álló albumból képtelenségnek éreztem a max 10 képes összeállítás kiválogatását. Na, hát ezen apró nehézség miatt várathatott magára idáig, és lett végül 14 kép.

Ezen fotók óta már mintegy 2 album is készült (amiből az egyik még utómunkára vár), hamarosan azok is jönnek. Addig jöjjön egy minden eddiginél cukibb gyerekfotó válogatás az Ikrekről:












Szólj hozzá! Írj egy kommentet!