Jegyesfotózás Győrben: Niki és Peti

GrafUr !Esküvő- & Jegyesfotók, Fekete-Fehér, Portré, Riport Leave a Comment

Elég rendesen pörög az idő, épp csak most csináltuk Niki és Peti jegyesfotózását (eSession) Győrben, és ezen a hétvégén már jön is az esküvő. Ja, hogy eltelt 3 hét?! El!

3 héttel ezelőtt pedig egy iszonyatosan jó hangulatú, élvezetes jegyesfotózást tartottunk Győr belvárosában Nikivel és Petivel, valamint pár üveg borral, és egy befigyelt pizzázással a Hajó étteremben (Westy pizzéria). Az ifjú pár azt gondolta magáról, hogy ők aztán nem fotogének, róluk aztán jó képet nem lehet készíteni, és hogy ez a feszültség és feszengés kicsit oldódjon, ezért kezdésnek egy üveg borral nyitottunk nálunk, amit négyesben (ők, én, és a párom, a fotóssegéd 🙂 ) megittunk. A hangulat gyorsan oldódott, rögtön a Széchenyi tér közepén lévő szökőkútnál már jó hangulatban próbáltunk fotózni a rengeteg, vízben pacsáló gyerek között, majd pedig ahogy elindultunk a városban, az előre kinézett helyeken már nyoma sem volt feszengésnek.

Egy idő után hazatértünk folyadékcserére, aminek keretében egy újabb üveg bor nyílt ki, és ekkor már poharakat is vittünk magunkkal, hogy tetten érhessünk egy naplementét, parton borozva. Sajnos ez az ötlet az éppen csak levonult rekordárvíz nyomán sárba fulladt, így jobb híján a Püspökdomb szélére kiülve boroztunk. A Duna és Rába partot bejárva aztán megéheztünk, és beültünk a Hajó étterembe pizzázni egyet, ahol persze továbbra is jegyesfotózás hangulatban készült még pár kép; ahogy az ezt követő éjszakai városi séta során is.

Na, de ilyen hosszas bevezető után érkezzenek a jegyesfotózás legjobb képei – sok dumához sok fotó jeligével:









 



Az összes (válogatott) fotó -150 db- ide klikkelve tekinthető meg!

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!