A technika fellegvára

GrafUr Hobbi, Utazás & szórakozás, Riport, Technika & Iromány Leave a Comment

Alaposan le vagyok maradva az őszi fotókkal, az újak pedig hétvégente gyűlnek hozzá, így biztosan kellene 1-2 komplett hét szabad idő, hogy utolérjem magamat. Annyi pedig sose lesz, de én próbálkozok! 🙂

Így, ennek fényében érkezik most egy képválogatás a Mission:Ingo időszakomból, amikor is egyik hétvégén Münchenben, a Deutsches Museumban jártunk. Egy óriási, talán Louvre méretű Csodák Palotájáról van szó, ötvözve egy Közlekedési Múzeummal, ami így számomra effektíve az új Mekkát definiálta.

Szinte egy teljes nyitvatartási időt töltöttünk ott (de legalább 6 órát), nekem mégis csupán a repülőgépmotorok, és a repülés világának alapos megtekintésére volt elég ez az idő, az igazi “csodák palotája”, azaz a fizikai törvények egyesével történő szemléletes, kipróbálható bemutatására már csak futólag maradt időm… És még csak megszámolni sem merem, hogy hány termet hagytam ki, amik éppúgy érdekeltek volna. Na, de elég a szavakból, ezt majd átkopírozom az írott blogomba; jöjjenek hát végre a fotók:

Szólj hozzá! Írj egy kommentet!